۱۴۰۳ مهر ۱۶, دوشنبه



 علی  صدارت-یک سال پیش در این روز چه شد! یک سال بعد چه خواهد شد؟ من می‌خواهم چه شود؟

تاریخ تولید و انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۳ = 07-10-2024 دوشنبه

https://alisedarat.com/2024/10/07/13650/

❊❊❊

خلاصه‌ای مختصر:

 یک سال پیش در این روز شاهد یک واقعه باور نکردنی بودیم.

از حالا تا یک سال بعد، و سال بعد در این روز می‌خواهم شاهد چه باشم؟

ژنرال‌های جنگ روانی صحنه‌های دلخراشی را از حمله حماس روایت کردند. بعد از گذشت یک سال، حال ثابت شده که قسمت اعظم آن روایت‌ها دروغ و جعل و تزویرهای جنگ روانی بوده است. در آن بقیه هم اغراق و زیاده‌گویی فراوان بوده است. با این تاریخچه، اعتبار اطلاعاتی که صهیونیسفر منتشر کرده و می‌کند، به طور جدی، و با ابعاد بی‌نظیری، از بین رفته است.

بودجه حمله ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ را کمتر از ۲۰۰هزار دلار تخمین زده‌اند. 

بودجه حمله ۷ اکتبر ۲۰۲۳ هنوز معلوم نیست، ولی با مشاهده وسایل ابتداییِ به‌کار برده شده که در رسانه‌ها دیدیم. نمی‌تواند زیاد باشد.

روز ۷ اکتبر ۲۰۲۳ را تاریکترین روز برای اسرائیل از روز تاسیس آن خوانده‌اند. این حملات در زمان حکومت نتانیاهو که به «آقای امنیت» (Mr. Security!) معروف شده بود، انجام شد.

قابل توجه است که با هر محاسبه‌ای، ابعاد کیفی و کمی این هر دو حمله، در تاریخ این دو کشور، بی‌سابقه بوده‌اند. ولی بهتر است بگوییم تا به امروز بی‌سابقه بوده‌اند. چرا که باید واقعیت را بگوییم، و آن اینکه متاسفانه با دیدن صحنه‌های دلخراشی که از تجاوزات اسرائیل (که بدون پشتیبانی مالی، و تسلیحاتی، و البته بدون پشتیبانی رسانه‌ای صهیونیسفر، به‌خصوص امریکا کاملا غیرممکن است) شاهد بوده‌ایم، چطور می‌توان انتظار داشت که جوانان غزه رادیکالیزه نشوند، و حملاتی بزرگتر از ۱۱ سپتامبر و ۷ اکتبر را مدیریت نکنند؟ آیا چشمان نزدیک‌بین سلطه‌سالاران می‌تواند این واقعیت ساده را ببیند؟ و آیا آنها، حتی به دلایل خودخواهانه، از ادامه این تجاوزات خودداری خواهند کرد؟ 

مقدار بمب‌هایی که در این یک سال به غزه زده‌اند، از مجموعه بمب‌هایی که در طول جنگ جهانی دوم به سه شهر لندن، درسدن، و هامبورگ زده شد، بیشتر بوده است.

برخی آمار از تجاوزات صهیونیسفر به حقوق:

تعداد رسمی کشته‌شدگان: ۴۱۷۰۰ نفر (تعداد گمشدگان: نامعلوم: تعداد زیر‌آوار ماندگان: نامعلوم)

کودکان کشته شده: بیش از ۱۶هزار (بالاترین تعداد در یکسال)

کودکان یتیم و بی‌سرپرست شده: بیش از ۱۹هزار

کودکان قطع یک عضو و یا بیشتر شده: بیش از هزار نفر (بی‌سابقه تا امروز)

رسانه‌گران: ۱۷۴ نفر (بیش از تمام سال‌های جنگ دوم جهانی)

کارمندان آمبولانس: بیش از ۵۰۰ نفر

عدم امنیت غذایی: بیش از ۹۶٪

ساختمان‌ها و زیربناهای منهدم شده: بیش از ۷۵٪

آواره: بیش از ۹۰-۹۵٪ 

نتانیاهو رویای کشورگشایی از نهر تا بحر را در سر دارد. وی با گستاخی این رویا را با نشان دادن نقشه‌ای در سپتامبر ۲۰۲۳ در اجلاس سالانه شورای عمومی سازمان ملل به دنیا اعلام کرد. این رویا را از سال‌ها قبل داشته. او در دسامبر ۲۰۲۲ گفت با فلسطینی‌ها مذاکره‌ای نمی‌کنیم، و در سال ۱۹۷۸ در یک مصاحبه، به وضوح اعلام کرد که مردم فلسطین حق داشتن یک کشور را ندارند. 

اخیرا نتانیاهو در فیلم لو رفته‌ی یک گفتگوی خودمانی بستگان یا دوستان از قدرت اسرائیل در اثرگذاری در سیاست و سیاستمداران امریکا با افتخار صحبت می‌کرد.

بلینکن در حضور نتانیاهو در یک کنفرانس مطبوعاتی در اسرائیل: من در اینجا هستم، نه فقط به عنوان وزیر خارجه امریکا، بلکه به عنوان یک کلیمی!

بایدن: من یک صهیونیست هستم!

ایتامار بن‌گویر که از سال ۲۰۲۲ وزارت امنیت ملی در کابینه نتانیاهو را دارد گفت: «چیزی به اسم مردم فلسطین وجود ندارد»

گالانت وزیر جنگ: غزه را به محاصره کامل در‌می‌اوریم، نه آب، نه غذا، نه آب، نه برق، نه سوخت! آنها حیوانات انسان‌نمایی بیش نیست، پس آن‌طور که لایق آن است با آنها رفتار کنید!

تاخیر چندین‌ساعته از شروع حمله حماس تا شروع واکنش ارتش اسرائیل، بسیار تعجب‌آور و بحث‌انگیز بوده است. این بی‌کفایتی و بی‌لیاقتی پرسنل نظامی-انتظامی و اطلاعاتی-امنیتی که یک آبروریزی بزرگ برای اسرائیل بود، مورد رسیدگی‌هایی بوده است که تاکنون سری و طبقه‌بندی‌شده است.

اسرائیل حمله اکتبر ۲۰۲۴ به لبنان را «عملیاتی محدود» اعلام کرده و تا به حال ۲۰۷۱ نفر را در لبنان کشته و دستور تخلیه ۱۳۰ شهر و روستا را صادر کرده!

مطلب را به شکل صوتی، در👇همین‌جا👇بشنوید:

پخش‌کننده صوت

 گزارش، بررسی، و ارزیابی رویدادها 

(دوشنبه‌ها ساعت۲۱ به‌وقت ایران به‌صورت زنده)

 قطره‌ای از اقیانوس تلاش‌ها برای برپایی، و پویایی، و پیشبرد مردمسالاری 

مطلب را به صورت تصویری در این‌جا ببینید و در هم‌رسانی مشارکت بفرمایید:

یوتیوب 

مطلب را همچنین می‌توانید به شکل صوتی،  در👇همین‌جا👇بشنوید و در هم‌رسانی مشارکت بفرمایید:

اسپاتیفای

https://podcasters.spotify.com/pod/show/sedarat

کست‌باکس

https://castbox.fm/channel/علی-صدارت-id3317800?country=us  

اطلاع‌یابی و اطلاع‌رسانی، حقی از حقوق بشر است

حقوق‌مدارتر شدن و حقوق‌مدارتر کردن، از پیش‌نیازهای برپایی و پویایی مردمسالاری در هر جامعه‌ای است. برای این کار، یکی از مهمترین راه‌ها، احقاق حق اطلاع‌یابی، و احقاق حق اطلاع‌رسانی است.

برای انجام این مهم، با خودانگیختگی و با احقاق حق استقلال و با احقاق حق آزادی، هر کدام از ما می‌توانیم از استعداد خلاقیت خود بهره بگیریم و در ابتکار راههای مختلف، کوشا شویم.

یک راه آسان برای مشارکت در ساختن سرنوشتی خوب و خوب‌تر در اینجا برای شما فراهم شده است: 

لینک مطلب در رسانه‌ها و شبکه‌بندی‌های اجتماعی، برای: عضو شدن و دنبال کردن(follow) و مشترک شدن، رای‌دادن، ابراز نظر، پسندیدن(like)، پیاده کردن(download)، به دوستان خود ایمیل کردن، و…، و لطفا ابتکار برای سایر روش‌های انتشار و هم‌رسانی:

واتساپ

در گروه واتساپ با شناسه «علی صدارت-نظر، خبر، تحلیل» همراه ما شوید و در هم‌رسانی مشارکت بفرمایید:

آدرس:

https://chat.whatsapp.com/IT11IqMZ44v9L62gPRghhu

اینستاگرام

https://www.instagram.com/reel/DA1ULRPSeUL/ 

صفحه  فیس‌بوک :

مستودان :

https://mastodon.social/@sedarat

❊❊❊

 گزارش، بررسی، و ارزیابی رویدادها 

(دوشنبه‌ها ساعت۲۱ به صورت زنده)

سکوت تو، انفعال ما، کم کاری من = خود را شریک جرم تجاوزها به حقوق بشر کردن!

میزان سکوت و تحمل امروز من است که میزان خشونت‌های فردا را پیش‌بینی می‌کند!

به هر میزان که تجاوزها به حقوق را امروز تحمل کنم، به همان میزان، فردا ابعاد کیفی و کمّی خشونت‌ها بیشتر خواهد شد!

پیام و دعوت انقلاب را بشنوم:

پشت به قدرت (قدرت‌های داخلی و خارجی، قدرت‌های دولتی و غیردولتی، قدرت‌های غربی و شرقی) و روی به ملت (همکاری برای هرچه فراگیرتر کردن جنبش خودجوش و اتحاد حول محور حقوق)

❊❊❊

قدرت‌ها، برای ادامه سلطه‌سالاری، نیازمند تجاوز به حقوق و اِعمال انواع خشونت‌های سیاسی، و فرهنگی، و اقتصادی، واجتماعی، و احساسی-روانی، و نیز خشونت‌های فیزیکی و انواع جنگ‌ها هستند. مادرِ همه جنگ‌ها، جنگ روانی  است! نکته مهم این است که جنگ روانی، این مادر همه‌ی جنگ‌ها،  نه فقط تنها جنگی است که ما مردم، به‌ر احتی توانایی و دانش و وسایل دفاع پیروزمندانه از خود را دارا هستیم، بلکه حتی این توانایی را دارا هستیم که اصلا از شروع آن همه‌ی جنگ‌ها جلوگیری کنیم.

مادرِ همه‌ی جنگ‌ها است، ولی تنها جنگی است که در آن، ما مردم توانایی و دانش و وسایل دفاع پیروزمندانه از خود را داریم.

❊❊❊

مردمسالاری یک فرهنگ است و هر کدام از همه‌ی ما مردم، باید، باید برای استقرار و استمرار و پیشبرد مردم‌سالاری تلاش کنیم. هر کدام از همه‌ی ما مردم، باید، باید به سهم خود و به نوبه خود، کاری انجام دهیم، هر چقدر هم آن کار در ظاهر به نظر کوچک بیاید.

«مردم» باید یک کاری بکنند! چه باید کرد؟

https://alisedarat.com/1397/08/06/4317/ 

آدرس مطلب در سایت (سایت علی صدارت : رسانه‌های ملیِ همگانی به مثابه شاخه چهارم دولت) را در ذیل آورده‌ایم. 

مطالب صوتی/تصویری/نوشتاری را، می‌توانید مستقیما در این آدرس بیابید.

در این آدرس، می‌توان به بعضی دیگر رسانه‌ها که هم این مطلب و نیز برخی دیگر از مطالب سایت در آن‌ها منتشر می‌شوند، دسترسی داشت.

از این راه شما هم می‌توانید به سهم خود و به نوبه خود، برای احقاق حقِ اطلاع‌یابی و اطلاع‌رسانی، به عنوان یک «کنش‌گر حقوق بشر» فعال شوید. با عضو شدن، و دنبال کردن، و مشترک شدن، و رای‌دادن، و ابراز نظر، و پسندیدن، و پیاده کردن، و به دوستان خود ایمیل کردن، و…، و با ابتکار برای سایر روش‌های هم‌رسانی، نقش‌آفرین گردید:

https://alisedarat.com/2024/10/07/13650/

 راههای تماس و ارتباط با ما:

برای دسترسی به سایر تولیدات ما، و سایر رسانه‌های ما، و نیز راههای تماس و ارتباط با ما، لطفا تصویر ذیل را با موبایل خود اسکن کنید، و یا به لینک زیر مراجعه فرمایید:

https://linktr.ee/sedarat 

❊❊❊❊❊

“If I Must Die,”

A Poem by Refaat Alareer

A poem written before the author’s death in an airstrike by the Israeli military.

DECEMBER 27, 2023

More than 20,000 Palestinians have been slain in just over two months. One of them is writer and professor Refaat Alareer, who was killed in an airstrike by the Israeli military December 6, along with his brother, his brother’s son, his sister and her three children.

Refaat shared countless narratives about the horrors of the Israeli occupation and system of apartheid, and he mentored so many Palestinian writers, including Yousef Aljamal, whose essay about Gaza appears in our forthcoming issue. Yousef describes his friend as  “the giant of the Palestinian narrative coming out of Gaza.”

Refaat’s poem  “If I Must Die” has been shared widely since he was killed. On social media, an impromptu effort translated it into dozens of languages: Spanish, Italian, Tamil, Urdu, Tagalog, Greek, Japanese, Yiddish and more. Here, we offer it in English and Arabic.

https://inthesetimes.com/article/refaat-alareer-israeli-occupation-palestine 

“IF I MUST DIE”

BY REFAAT ALAREER

If I must die, 

you must live 

to tell my story 

to sell my things 

to buy a piece of cloth 

and some strings, 

(make it white with a long tail) 

so that a child, somewhere in Gaza 

while looking heaven in the eye 

awaiting his dad who left in a blaze— 

and bid no one farewell 

not even to his flesh 

not even to himself— 

sees the kite, my kite you made, flying up above 

and thinks for a moment an angel is there 

bringing back love 

If I must die 

let it bring hope 

let it be a tale

برای دسترسی به سایر تولیدات ما، و سایر رسانه‌های ما، و نیز راههای تماس و ارتباط با ما، لطفا تصویر فوق را با موبایل خود اسکن کنید، و یا به لینک زیر مراجعه فرمایید:
https://linktr.ee/sedarat

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر